If you have any inquiry about us or our products, do not hesititate to contact us at zoffya.sale@gmail.com or call our customer service at +60143090363 (9.00 am - 5.00pm, Monday - Friday)
IMPORTANT NOTICE : Starting 16 May 2020, all postal deliveries will be delayed and will be resumed starting 29 May 2020
Important Notice

NOTIS PENTING,

 

Berkenaan Perutusan Khas YAB Perdana Menteri Mengenai COVID-19 Pada 16 Mac 2020  Jam 10PM, Kerajaan memutuskan untuk melaksanakan PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN, Mulai 18 Mac - 31 Mac 2020 di seluruh negara. Perintah kawalan ini adalah Akta Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988 & Akta Polis 1967.

 

Sehubungan itu, pihak syarikat iaitu Glukauf Sdn Bhd, mengambil baik langkah kerajaan dalam menangani penyebaran wabak tersebut. Sehubungan itu, bermula pada 18 Mac - 31 Mac, Kesemua Outlet Zoffya akan ditutup sehingga 31 Mac 2020. Outlet yang terkesan adalah :

  • Zoffya HQ (Bandar Saujana Putra)
  • Zoffya Shah Alam
  • Zoffya Johor Bahru
  • Zoffya Kota Bharu
  • Zoffya Kuala Terengganu

 

Namun, Pembelian melalui ONLINE AKAN DIBUKA SEPERTI BIASA melalui :

 

Bagi anda yang mempunyai pertanyaan dari segi Pertukaran, atau menerima item yang ada kecacatan (Defect) boleh terus menghubungi Customer Service kami, Linda (https://wa.me/60143090363)

 

Sedikit pertukaran pada sistem postage kami, iaitu bermula 18 Mac - 31 Mac, pihak kami hanya akan lakukan pengeposan SEKALI SEMINGGU SAHAJA iaitu pada POSTAGE ADALAH PADA SETIAP HARI JUMAAT

 

Item yang akan di pos pula hanya item yang READY STOK sahaja iaitu Koleksi Nia Printed Kurung & Baju Melayu Arjuna sahaja. Bagi Pre order Fiona (Dewasa & Kanak kanak) adalah mula pos seperti yang dijanjikan iaitu pos berperingkat bermula 15 APRIL 2020.

 

Bagi anda yang Order Nia + Fiona,  Fiona + Arjuna, boleh lakukan pembelian berasingan jika ingin pihak kami pos dahulu koleksi yang Ready Stok. Bagi order yang tidak Urgent, boleh lakukan pembelian bersama koleksi Ready Stok & Pre Order dalam 1 (Satu) order dan item akan pos serentak berula 15 April nanti

 

Semoga kita semua diberikan kemudahan, dipermudahkan segala urusan, sentiasa dalam keadaan sihat walafiat dan sentiasa berwasapada dan bersabar dalam menghadapi situasi ini

 

Salam Sayang,
Zoffya